Retinofot VX10/VX10i

Retinofot VX10/VX10i

Retinofot VX10 şi respectiv VX10i sunt fundus camere cu funcţionarea atît în regim non midriatic cît şi regim midriatic.

În modul non midriatic se captează imagini color sub unghiurile de 45º sau 22º. În regimuil midriatic se captează imagini color sau alb negru folosind ca substanţă de contrast fluoresceina (şi / sau indociaină în cazul lui VX10i) sub unghiurile 50º sau 30º (50º sau 27º în cazul lui VX10i). Înregistrara imaginilor se poate face fie pe film foto color sau alb negru fie pe camere digitale (statice sau video). Mai multe configuraţii sunt posibile (monitor TV, PC, video recorder, imprimantă color…) funcţie de opţiunea utilizatorului.

Software-ul de prelucrare a imaginilor asigură toată gama de prelucrări digitale (modificare contrast, strălucire , prelucrarea componentelor RGB pentru vizualizarea anumitor structuri anatomice, juxtapunerea imaginilor pentru obţinerea unei arii contigui cît mai mari a retinei , măsurarea de dimensiuni arii şi unghiuri, introducerea de comentarii, etc.) şi transmiterea lor prin e-mail.

Producator:
Link-uri utile:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio