Perimetru AP-7000

Perimetru AP-7000

Kowa AP-7000 este un perimetru computerizat sau autoperimetru, așa cum este denumit curent, investighează sensibilitatea ochiului pacientului la stimuli luminoși în întreg cîmpul vizual atît în regim static – perimetria statică – cît și în regim dinamic – perimetria cinetică cu o multitudine de tipuri de stimuli – Goldmann I, II, III, IV, V culori și fonduri de iluminare de intensitate și culoare comandabile.

Testele ce se pot aplica cuprind atît teste de evaluare ale vederii centrale și periferice sumare (screening) cît și teste de prag ( de detaliu ) exhautive sau rapide.

Testele specializate fac din AP-7000 un instrument adecvat pentru teste profesionale pt. piloți, conductori de locomotivă etc.

Baza de date foarte cuprinzătoare dă consistență interpretării rezultatelor și permite calculul unor indicatori precum VFI (Visual Field Index) , MD (Mean Deviation), GHT (Glaucoma Hemifield Test).

Analiza evoluției și predicția evoluției pacientului sunt prezentate sub formă grafică.

AP7000 are posibilitatea de a se conecta la un retinofot (fundus camera) tomograf în coerență optic (OCT) sau oftamoscop laser cu scanare (SLO) ceea ce permite afișarea simultană a morfologiei și indicatorilor de acuitate vizuală.

Ecranul tactil permite comenzi intuitive ale modurilor de funcționare.

Link-uri utile:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio