MERILAS 810

MERILAS 810

Merilas 810 este laserul care asigură procedura de fotocoagulare în emisie obișnuită sau subprag ( Subthreshold ), tratamentul neovascularizației coroidale, prin Termoterapie Transpupilară ( Transpupilary Thermoherapy Treatment ) cît și tratamentul glaucomului prin ciclofotocoagulare și sunciclofotocaogulare în modurile termic și subliminal.
Procedura SubCyclo – denumirea dată procedurii subliminale pentru glaucom – realizează fotosensibilizarea corpilor ciliari cu efect imediat asupra Presiunii IntraOculare ( PIO , IOP în literatura anglosaxonă ) în cazul glaucomului primar de unghi deschis și al glaucomului de unghi închis. Spre deosebire de alte tratamente laser ale ochiului glaucomatos ( YAG, SLT, ce produc disrupție și efecte termice ) acțiunea laserului Merilas810 este puțin invazivă, fiind nedetectabilă la examinarea OCT.
Fotocogularea în micropuls prin procedura de Fotocoagulare Subliminală ( Subthreshold ) realizează o fotocoagulare ce minimizează efectul destructiv al zonelor vecine impactului laser.

Utilizarea lui Merilas810 pentru procedurile de fotocoagulare – aplicate cu oftalmoscopul indirect, biomicroscopul și endofibre, pentru Termoterapia Transpupilară și pentru tratamentul glaucomului fac din Merilas 810 una din cele mai eficiente investiții în dispozitive de tratament / lasere.

Producator:
Categorii:
Link-uri utile:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio