Retiport ERG VEP EOG

Retiport ERG VEP EOG

Retiport ERG VEP EOG este un echipament de investigaţie electrofiziologică ce realizează ElectroRetinoGrama (ERG), Potenţialele Evocate Vizuale (PEV /VEP), ElectroOculoGrama (EOG – analiza sacadelor si a raportului ARDEN) şi ElectroMioGrama (EMG) pentru stimuli diverşi (Flash ERG, Pattern ERG …) mono sau multifocali Mf-ERG, Mf-VEP, în condiţii scotopice sau fotopice, în conformitate cu standardele stabilite de ISCEV (Societatea Internaţională de Electrofiziologie Clinică a Văzului), sensibilitatea la contrast, cîmpul vizual şi adaptarea la întuneric.

Analizorul VEP – ERG este alcătuit ca structură generală din stimulator, bio-amplificator, PC/Laptop şi programul de prelucrare. In varianta cu laptop echipamentul devine portabil.

Unitatea de electrofiziologie se va configura funcţie de stimulii ce urmează a fi aplicaţi, precum flash, pattern flash, pattern flash de mare frecvenţă şi multifrecvenţă (M-VEP), potenţiale baleiate (SWEEP VEP) cu „stimulatoare” precum monitorul cu strălucire controlată, miniGanzfeld, Led-uri cu electrozi Kooyman sau ochelari flash.

Back to top

Site web realizat de Artia Studio