Sistem chirurgical video 3D

Sistem chirurgical video 3D

Monitorul 3D individual este destinat chirurgului sau asistenților săi ( sau alte persoane aflate în sala de operație ) și permite vizualizarea cîmpului operator stereoscopic sau altfel spus în 3D.

Dispozitivul HMS-3000MT dispune de cîte un monitor miniatural de tip OLED, pentru fiecare ochi al chirurgului pe care se afișează imaginile de înaltă definiție ( HD – High Definition) pentru ochiul stîng respectiv ochiul drept. Astfel imaginile prezentate sunt în 3D, asigurîndu-se vederea în profunzime a cîmpului operator ceea ce reprezintă un ajutor în vizualizarea planurilor de secțiune.
Mai mult decît atît, funcție de selecția observatorului imaginile afișate pot fi rotite sau răsturnate astfel încît se poate optimiza punctul din care se vede cîmpul operator.
Funcția ”Picture-in-Picture” permite afișarea simultană a unei a doua imagini.

Dimensiunile și amplasarea monitoarelor și a căștii care se montează pe capul obervatorului permite chirurgului ca să vadă direct cîmpul operator atunci cînd apleacă ochii în jos. Astfel efortul de acomodare a ochiului sau de observare a unei noi imagini sunt minimizate.

Utilizarea lui HMS-3000MT – reduce considerabilă oboseala chirurgului și s-a dovedit foarte utilă în specialitățile de microchirurgie precum oftalmologia, neurochirurgia și în chirurgia endoscopică.

Sony-HMS-3000MT-Hospital-Severo-Ochoa-605x360

Producator:
Categorii:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio