Laser fotocoagulator EasyRet

Laser fotocoagulator EasyRet

Laserul oftalmologic fotocoagulator Easyret este singurul laser comercial pe plan mondial realizat pe baza tehnologiei de fibră laser. Tehnologia novatoare a fibrei laser  față de alte tehnologii prezintă avantajele unei emisii pure a lungimii de 577nm, omogenitate optimă a spotului laser și o durată de viață net superioară.

Componentele estențiale ale lui Easyret – laserul și optica –  sunt concepute integrat ceea ce asigură o fiabilitate și ergonomie fără rival. Biomicroscopul este realizat în două variante tip Zeiss și tip Haag Streit funcție de preferințele utilizatorului.

Emisia este pe lungimea de undă de 577 nm ce reprezintă cea mai bună soluție pentru tratamentul maculei sau a periferiei retinei (absorbția lungimii de undă de 577 nm este foarte puternică în melanină și oxihemogolobină, foarte scăzută în xantofilă – pigmentul macular și penetrarea prin cataractă sau medii cețoase este excelentă ).

Modul de emisie multispot ce cuprinde impulsuri de 10-20 ms, ofertă avantaje majore față de tratamentul clasic precum afectarea diminuată a stratului retinian de fibre neuronale, tratament mai bine tolerat de pacient și timpul redus de tratament ( de ex. PRP-ul se realizează într-o singură sesiune ).

Formele de emisie multispot – spot singular, pătrat, cerc, arc triplu și rețea maculară – pot fi selectate  optim de utilizator funcție de zona de fotocoagulat.

Emisia în MicroPuls – marcă înregistrată a Quantel Medical – permite modul de ” tratament sub prag” care evită cicatricile în cazul tratamentului edemului diabetic macular și al corioretinopatiei centrale seroase.

Funcția ”Resume” – marcă înregistrată a Quantel Medical – permite reluarea tratamentului din punctul în care s-a întrerupt.

 

Producator:
Categorii:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio