Ecograf Compact Touch 2

Ecograf Compact Touch 2

Ecograf Compact Touch 2 este cea mai nouă versiune de ecograf oftalmologic portabil de înaltă rezoluţie care opţional poate realiza funcţiile de biometrie şi pachimetrie.

Sonda B, de nouă generație, asigură o acuratețe deosebită a imaginii. Implementarea funcției de biometrie cu sonda B asigură măsurători mai rapide în cazurile dificile.  Ergonomia și conectivitatea îmbunătățite fac utilizarea mai facilă. Ecranul tactil elimină necesitatea tastaturii, minimizarea conexiunilor şi a spaţiului ocupat. Toate virtuţile consacrate ale ecografelor Quantel precum înregistrarea în timp real (“cineloop”), amplificarea dinamică (“Varigain”) biometria prin contact sau imersie, posibiltatea de a realiza o bază de date a pacienţilor, conectabilitatea la un PC, imprimarea pe video imprimantă sau imprimantă obișnuită, se regăsesc printre capabilităţile tehnice ale lui Compact Touch 2.

Brațul articulat permite instalarea ecografului în cele mai ”aglomerate” cabinete și orientarea ecografului în cele mai comode poziții pentru utilizator sau pacient.

Utilizatorul prin decizia asupra combinaţiei de funcţii alese îşi asigură cea mai economică configuraţie de diagnoză ultrasonografică.

Producator:
Categorii:
Link-uri utile:
Back to top

Site web realizat de Artia Studio